TérTáncÉlménytábor

Tudjon meg többet

Az élménygyűjtést augusztusban egy négynapos TérTáncTáborral folytatódott, amit a Demokratikus Ifjúságért Alapítvánnyal közösen szerveztünk 42 hátrányos helyzetű fiatalnak. Együttműködés, néptánc, új barátok, drámafoglalkozás, színes egyéniségek – a résztvevő gyerekek ezekre emlékeznek a legszívesebb a hollókői napokból, ahol a kísérő pedagógusok számára is tartottunk workshopokat.

Szakmai partnerünkkel olyan együttlétet biztosítottunk a fiataloknak, ahol a zenén és a táncon túl a felelősség, az elköteleződés, a pozitív hozzáállás, a bizalom és a tisztelet köré építettük a játékos fejlesztő programokat. A táborban meglátogatott minket Békés Gyöngyi és a lágymányosi Bárdos Lajos iskola muzikális gyerekcsapata is, akik interaktív énekes-hangszeres foglalkozást tartottak a táborlakóknak. Emellett Csernus Kati muzsikus is kreatív foglalkozással bűvölte el a srácokat színes botokkal, izgalmas ritmusokkal és dallamokkal, amelyek megalkotásában ők is részt vehettek.

Szeretnénk, ha a TérTáncKoncert nem csak egyszeri, hanem folyamatos és meghatározó élmény lenne a résztvevőinek, ezért az év további részében újabb találkozókat szervezünk nekik és az őket segítő pedagógusoknak is.

Nehéz átadni a tábor hangulatát, de ezzel a rövid videóval mégis megpróbálunk egy kis ízelítőt adni!

TérTáncTábor 2016