Társaink

Tudjon meg többet

Vári Bertalan

Vári Bertalan

„A tavalyi sikeres megvalósulás után, idén is megrendezésre kerül a TérTáncKoncert. Nagy örömmel tölt el, hogy ismét engem kért fel Fischer Iván és a Fesztiválzenekar erre a rendkívül izgalmas feladatra. Az ország különböző részeiről jelentkezett gyerekek találkoznak a komolyzenével és a tánccal, egy hosszú próbafolyamaton keresztül, melynek végén a sok száz tanuló egy élő előadásban mutatja meg, mit gyakoroltak hónapokon keresztül.

Bízom benne, hogy a mostani előadás végére is egy hatalmas élménnyel lesznek gazdagabbak nézők és a fellépők egyaránt, és akárcsak tavaly, most is többen odajönnek majd hozzám a Hősök Terén: »jaj ez nagyon-nagyon jó volt! Ugye csinálunk ilyet jövőre is!!??«”
Vári Bertalan, vezető koreográfus

Demokratikus Ifjúságért Alapítvány

Demokratikus Ifjúságért Alapítvány

„Egy olyan világban szeretnénk élni, amelyben minden fiatal megtalálja a saját helyét, közösségét”

-így hangzik a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) hitvallása.

Ennek érdekében azon dolgoznak, hogy a fiatalok képesek legyenek felelősen gondolkodni a jövőről, tapasztalatokat és tudást szerezni az őket körülvevő világról, megtanuljanak beleszólni az őket érintő ügyekbe, és kreatív problémamegoldóként részt vegyenek a közösségi problémák megoldásában.

A DIA csapata segít a Budapesti Fesztiválzenekarnak abban, hogy a zenei és táncos élményen túl a TérTáncKoncerten résztvevő fiatalok minél alaposabban megismerhessék egymást, s minél többet megtanulhassanak egymásról, az együttműködés, a bizalom, a tisztelet és a pozitív hozzáállás fontosságáról.

A Fesztiválzenekar a DIA-val szoros együttműködésben regionális találkozókat és táborokat szervez annak érdekében, hogy ezek a találkozások megvalósulhassanak.

Kiemelt támogatók

  • 220volt
  • BNP Paribas Hungary

 

Támogatók

  • Fornetti
  • Iguana Bar & Grill
  • SPAR Magyarország
  • Waldorf Pedagógiai Intézet

 

A projekt 2018-ban a Nyílt Társadalom Alapítványok támogatásával valósult meg.

  • Open Society Foundations

A 2016-os TérTáncKoncert támogatója az EGT Alapok.

  • EGT Alapok