„Hatalmas összetartó erő!” – Ilyen volt a TérTáncKoncert a közönség szerint

Tudjon meg többet

Az idei, ötödik TérTáncKoncertünk is örök emlék marad. Köszönjük, hogy ott voltak és megosztották velünk a gondolataikat! Idén is összegyűjtöttük a legkedvesebb visszajelzéseket.

El voltunk ragadtatva a tegnapi TérTáncKoncerttől, ahol a zenkar még a szokatlan akusztikai környezetben is tudott remek hangzást és fenséges hangulatot produkálni. Nagyon szépen köszönjük a felejthetetlen élményt.

Még most is beleborzongok! A zene, a tánc hatalmas összetartó erő! Még sokszor szeretnék látni és hallani ilyen csodát! Köszönöm!

Minden évben hallgatom, és mindig meghatódom ezen az ünnepen, mert átgondolom, hogy nem csak nekünk volt élmény, hanem a résztvevő gyerekeknek még jobban talán! Köszönöm, és további sok sikert és hasonló jó gondolatokat ahhoz, hogy hogyan juttassák el a zenét, az összetartozás gondolatát, a szeretetet ilyen helyekre, mert egyre nagyobb szükség van erre!

Gyönyörű élmény volt. Maga a zenélés, a zene; Beethoven VII. szimfóniája; és a klasszikus zenére táncoló, „csápoló” 500 gyerek.

Köszönjük a ma esti fantasztikus élményt. A zenekar nagyszerű játéka, Fischer Iván EMBERSÉGE, a gyerekek önfeledt tánca, a tanárok segítsége…mind-mind hozzájárultak a ma esti gyönyörű élményhez….és ahogy a karmester úr mondta: a koncert ideje alatt nem szokott esni az eső – most sem esett…csak a hangverseny után:)

Szuper volt, mint minden évben. Ennyi gyereket betanítani és összekapcsolni, óriási feladat. Gratulálok szeretettel❤

Nagyon régóta álmodom arról, hogy egy koncertet megnézzek élőben, de még nem adtam fel. Imádom Fischer Ivánt és a Fesztiválzenekart! Köszönöm!

Nagyon felemelő, köszönjük, drága Fischer Iván és Fesztiválzenekar! Sok büszkeséget hoz hazánkra a világban. Nagyon tiszteljük, csodálatos művész.

Nagy élmény volt, és remek a koreográfia. Köszönöm a gyerekeknek, jó volt látni őket és hallani közben a csodás Fesztiválzenekart.

Végre egy igazi itthoni élmény. Köszönet minden szervezőnek és szereplőknek!

Igazi kuriózum !!!!Mélységes tiszteletet érdemlő esemény volt. Ez az igazi kultúrmisszió!

Óriási élmény, a BFZ rengeteget tesz a magyar kultúráért!

Nagyszerű előadás volt. Köszönet érte és a szellemiségéért, aminek mentén megszületett.♥️

Kedves és szép volt. Az égiek is a zenével és a tánccal voltak. Gratulálok!

Olyan élmény, gyönyörűség – olyan kár, hogy nem nézhetem meg többször is!

Csodás Emberek, csodás Gyerekek, Pedagógusok, Gratulálok Nektek!